Ohjattu kalliokiipeilykokeilu

Tulevien yhteisryhmäkokeilujen ajankohdat ja paikka:

Ti 22.5.2018 klo 17.30-19.30, Käärmekallio, Vantaa

Hinta: 45 euroa/henkilö

Ilmoittaudu verkkokaupassa

Lähetämme osallistujille käytännön infomeiliä kiipeilypäivään liittyen.

Ohjattu kiipeilykokeilu on helppo ja turvallinen tapa tutustua kiipeilyyn lajina asiantuntevan ohjaajan opastamana. Kiipeily on sopiva liikuntamuoto yritysryhmille esimerkiksi asiakastilaisuudeksi tai työntekijöiden virkistystapahtumaksi. Myös ohjattu kiipeilyretki perheen kanssa sopii hyvin kesäpäivän ohjelmaan.
 
Kiipeily sopii mukavaksi ajanvietteeksi myös kaveriporukalle: vaikkapa polttarien ohjelmanumerona. Kiipeilykokeilun aikana pääset kokeilemaan yläköysikiipeilyä sopivalla vaikeustasolla, laskeutumaan köyden varassa sekä varmistamaan kiipeilykaveria. 


Kiipeilykokeiluja voidaan järjestää vuodenajan mukaan ulkokalliolla tai sisäseinällä. Pääkaupunkiseudulla on useita kokeiluun sopivia kallioita. Järjestämme kokeiluja myös Olhavalla, Reventeellä ja Havukalliolla. Ulkokiipeilyssä on luonnollisesti säävaraus, sateen sattuessa voidaan kiipeilykokeilu toteuttaa sisäkiipeilynä. 

Kiipeilykokeilun ohjelma sovitetaan aina ryhmän tasoa ja toiveita vastaavaksi. Suosittelemme että keräät ryhmän kavereistasi, jolloin voimme aikatauluttaa teille sopivan kokeiluajan. Kalliokiipeilykokeilu sisältää kahden tunnin mittaisen ohjauksen ja tarvittavien kiipeilyvarusteiden vuokran.

Pääkaupunkiseudulla järjestettävien kokeilujen hinnat:
45€ / henkilö aikataulutetussa yhteisryhmässä
242 € / ryhmä ( 1-5 henkilöä) - ajankohta sovitaan asiakkaan toiveen mukaan. 
Pyydäthän tarjousta isommille ryhmille.

Järjestämme kalliokiipeilyä myös isommille ryhmille. Ole yhteydessä outofoffice@adventurepartners.fi,

Järjestämme joitakin yhteiskokeiluja kauden aikana, johon yksittäinen kokeilija voi verkkokaupassa ilmoittautua mukaan. Nämä verkkokaupassa tarjolla olevina aikoina