Ohjattu jääkiipeily

Ohjattu jääkiipeily sopii erinomaisesti sinulle joka haluat tulla kokeilemaan jääkiipeilyä tai tuoda ryhmäsi kokeilemaan kiipeilyä ilman aiempaa kiipeilykokemusta. Kahden tunnin mittaisessa kokonaisuudessa, pääset tutustumaan jääkiipeilyvarusteisiin, kiipeilemään ja varmistamaan toista kiipeilijää. Jääkiipeily on sopiva liikuntamuoto yritysryhmille esimerkiksi asiakastilaisuudeksi tai työntekijöiden virkistystapahtumaksi. Se sopii mukavaksi ajanvietteeksi myös kaveriporukalle: vaikkapa polttarien ohjelmanumerona.
                

Ohjatulle  jääkiipeilytunnille voit palata aina myös uudelleen kokeilun jälkeen. Jääkiipeilykokeilu sisältää kahden tunnin mittaisen ohjauksen ja tarvittavien kiipeilyvarusteiden vuokran. Jääkiipeilykokeiluja on saatavissa myös tyylikkäänä 
lahjakorttituotteena

Järjestämme kauden aikana viikottain yhteisryhmäkokeiluja, joihin voi ilmoittautua verkkokaupassa. Lisäämme yhteisryhmäaikoja kauden aikana. Jos sinulla on lahjakortti, ilmoittaudu sinulle sopivaan ryhmään emailitse outofoffice@adventurepartners.fi.

Alla yhteisryhmäkokeilujen ajankohtia, tervetuloa mukaan! Lisäämme ajankohtia talven aikana!

Hinta:  65 €/ henkilö yhteisryhmässä

Yheisryhmäkokeilujen aikataulut löydät verkkokaupastamme

Ilmoittaudu verkkokaupassa 

Lisäämme jääkiipeilykokeilun ajankohtia kauden aikana

Yhteiskokeilujen lisäksi järjestämme kokeiluja yksityisryhmille.                                         
Jääkiipeilykokeilu yksityisryhmälle sopii erinomaisesti perheelle, yritysryhmälle, polttariryhmälle tai kaveriporukalle. Ajankohta yksityisryhmälle sovitaan aina asiakkaan toiveen mukaan  joko lahjaa ostettaessa tai myöhemmin sähköpostitse. Yksityisryhmässä jääkiipeilykokeilun aikataulu on joustava ja myös sisältöä sovitetaan ryhmän kiinnostuksen mukaan.            

Ohjattu jääkiipeily:  

Jääkiipeilykokeilu yhteisryhmässä  65€ / henkilö

Jääkiipeily yksityisryhmässä 269 € / ryhmä (1-5 henkilöä)

Isommille ryhmille, pyydäthän tarjouksen meiltä

Yksityisryhmien ajankohdan varaukset, tarjoukset ja tiedustelut sähköpostitse outofoffice@adventurepartners.fi

Osallistujien terveydentilan tulee olla sellainen, ettei kohtuullisen raskaasta liikunnasta aiheudu vaaraa ja alaikäraja on yhdeksän vuotta.  

Lisätietoa Pirunkallion jääputouksesta