Kalliokiipeilyn peruskurssi

Kurssi on yhden päivän mittainen.

Tulevien kurssien ajankohdat ja kurssipaikka:

22.4.2018  klo 10-18 Vantaan Käärmekallio

Kurssin hinta on 151 eur ( sis. alv 24%) 

Ilmoittaudu kurssille verkkokaupassa
          

Itsenäisen kiipeilyharrastuksen voi aloittaa kalliokiipeillen. Kalliokiipeilyn peruskurssilla opetellaan itsenäisessä yläköysikiipeilyssä ulkokalliolla tarvittavat tiedot ja taidot. Kurssin keskeisimpiä sisältöjä ovat ulkokiipeilyssä tarvittavat solmut ja varusteet, yläköysiankkuripisteen rakentaminen erilaisissa tilanteissa, ylhäältä ja alhaalta varmistaminen sekä köyttä pitkin laskeutuminen. Kalliokiipeilyn peruskurssilla käsitellään myös kalliokiipeilytekniikkaa, yleisimpiä vaaratilanteita ja niiden ennaltaehkäisyä.

Kalliokiipeilyn peruskurssille ei ole esitietovaatimuksia ja se sisältää Seinäkiipeilyn peruskurssin ja Seinältä kalliolle -kurssin oppisisällöt.

Hinta sisältää kahdeksan tuntia käytännön harjoittelua, kurssimateriaalin & kurssitodistuksen ja kalliokiipeilyvarusteiden (valjaat, tossut, kypärä, köysi ja varusteet yläköysiankkurin rakentamiseen) vuokran.

Järjestämme kursseja myös joustavasti kiinnostuksen mukaan - jos kurssia ei ole aikataulutettu tai kurssiajankohta ei sovi niin ilmoittaudu kiinnostuneeksi, otamme yhteyttä kun seuraava kurssi järjestetään.

Seinältä kalliolle -kurssi

Tulevien kurssien ajankohdat ja kurssipaikka:

22.4.2018 klo 12.45-18.00, Vantaan Käärmekallio

Kurssin hinta on 100 € ( sis alv 24%)

Ilmoittautuminen kurssille  
verkkokaupassa

Seinältä kalliolle -kurssilla opetellaan yläköysikiipeilyssä ulkokalliolla tarvittavat tiedot ja taidot.

Keskeisin sisältö:

·  Yläköysiankkuripisteen rakentaminen puista ja porahaoista
·  Klipattavan pulttiankkurin käyttö
·  Ulkokiipeilyssä tarvittavat solmut
·  Ulkokiipeilyssä tarvittavat varusteet ja niiden käsittely
·  Köyttä pitkin laskeutuminen
·  Yleisimmät vaaratilanteet ulkokalliolla ja niiden ennaltaehkäisy 

Esitieto- ja muut vaatimukset:
·  Seinäkiipeilyn peruskurssin sisältö
·  Omat kiipeilykengät, valjaat ja varmistusväline         

Hinta sisältää viisi tuntia käytännön harjoittelua, kurssimateriaalin ja kalliokiipeilyvarusteiden (köysi ja varusteet yläköysiankkurin rakentamiseen) vuokran.

Järjestämme kursseja myös joustavasti kiinnostuksen mukaan - jos kurssia ei ole aikataulutettu tai kurssiajankohta ei sovi niin ilmoittaudu kiinnostuneeksi, otamme yhteyttä kun seuraava kurssi järjestetään.

Alaikäraja kursseillemme on 14 vuotta ja kurssikielenä on suomi ellei toisin mainita. Suosittelemme hankkimaan kiipeilyharrastuksen kattavan tapaturmavakuutuksen ennen kiipeilykursseille osallistumista.