Multi-pitch-kiipeilykurssi Lofooteilla 

Ajankohta: Kurssi järjestetään tilauksesta. 

Kolmen päivän kalliokiipeilykurssi Pohjois-Norjassa upealla Lofoottien saarella. Kurssilla saat erityistä intensiiviopetusta, sillä osallistujia otamme vain kaksi yhtä kalliokiipeilykouluttajaa kohden. Yhteensä kurssille mahtuu 4 osallistujaa.

Kurssi sisältää 3 päivää kiipeilyä kouluttajan johdolla ja yksi päivä on varalla huonon sään varalta tai omia seikkailuja varten. Kurssilla opit multi-pitch -kiipeilyn salat parhaassa mahdollisessa ympäristössä. Lofooteilta löytyy runsaasti vasta-alkajalle sopivia hyvin varmistettavia kiipeilyreittejä.

Opit halkeamakiipeilytektiikkaa, käyttämään kiiloja ja muita kalliokiipeilyssä käytettäviä varmistusvälineitä sekä tekemään näitä apuna käyttäen ankkuripisteen. Pääset myös kiipeämään oppaan johdolla pidemmän kalliokiipeilyreitin.

Esitietovaatimuksena kurssille on alaköysikiipeilykokemusta sisäseinältä sekä ulkokiipeilykokemusta yläköysivarmisteisesti.

Ota yhteyttä tarkemmista yksityiskohdista: outofoffice@adventurepartners.fi 

Sportti-multi-pitch –kurssi

Ajankohta: 

Seuraava kurssi järjestetään keväällä 2019
 

Hinta: 169 € / henkilö (sis. ALV 24 %)

Sportti-multi-pitch –kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka suunnittelevat lähtevänsä kiipeämään pultattuja useamman köydenpituuden kalliokiipeilyreittejä. Kurssilla kerrataan seinäkiipeilyn jatkokurssin sisältöjä ja käsitellään pidemmälle reitille valmistautumista. Kurssilla harjoitellaan ankkuripisteiden tekemistä erilaisissa tilanteissa ja ankkuripisteellä toimimista mm. ylhäältä varmistamista. Lisäksi käsitellään multi-pitch –kiipeilyn yleisimpiä ongelmatilanteita, niiden ennaltaehkäisyä ja ongelmatilanteissa toimimista. Olet valmis sportti-multi-pitch –kurssille, jos olet harrastanut kiipeilyä aktiivisesti vähintään puoli vuotta ja hallitset hyvin seinäkiipeilyn perus- ja jatkokurssien sisällöt. 

Kurssikokonaisuutemme sisältää kahdeksan tuntia ohjattua käytännön harjoittelua ja tarvittavien kiipeilyvarusteiden vuokran. Lista tarvittavista henkilökohtaisista varusteista lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä.
Alaikäraja kursseillemme on 14 vuotta ja kurssikielenä on suomi ellei toisin mainita. Suosittelemme hankkimaan kiipeilyharrastuksen kattavan tapaturmavakuutuksen ennen kiipeilykursseille osallistumista.