Jääkiipeilyn peruskurssi

Ajankohdat ja paikka:

20.1.2019 klo 9.30-17.30
27.1.2019 klo 9.30-17.30

Paikka: Pirunkallion jääputous, Helsinki

Hinta: 159 € / henkilö (sis. ALV 24 %) 

Ilmoittaudu kurssille verkkokaupassa
Tai emailitse outofoffice@adventurepartners.fi ja saat laskun kurssimaksusta. Maksamalla laskun vahvistat kurssipaikkasi.


Itsenäinen jääkiipeilyharrastus on suositeltavaa aloittaa kiipeilykurssilla. Jääkiipeilyn peruskurssilla opetellaan itsenäisessä yläköysikiipeilyssä jääputouksella tarvittavat tiedot ja taidot. Kurssin keskeisimpiä sisältöjä ovat ulkokiipeilyssä tarvittavat solmut ja varusteet, yläköysiankkuripisteen rakentaminen erilaisissa tilanteissa sekä köyttä pitkin laskeutuminen.

Jääkiipeilyn peruskurssilla käsitellään myös jääkiipeilytekniikkaa, yleisimpiä vaaratilanteita jääkiipeillessä ja niiden ennaltaehkäisyä. Esitietovaatimukset jääkiipeilyn peruskurssille ovat:

- Osaat pukea valjaat

- Osaat tehdä kahdeksikkosolmun

- Osaat tehdä ristiintarkistuksen ja

- osaat varmistaa ATC-tyyppisellä varmistuslaitteella yläköysikiipeilijää

Jos sinulla ei ole vielä näitä tarvittavia esitietovaatimuksia, tai kaipaat kerktausta näihin taitoihin, ole rohkeasti yhteydessä meihin. Järjestämme sinulle tarvittaessa jääkiipeilyn peruskurssille valmistavan session. 

Adventure Partners jääkiipeilyn peruskurssin suorittaminen toimii näyttökokeena yläköysikiipeilyyn Pirunkallion jääputoukselle.


Kurssin hinta sisältää kahdeksan tuntia aktiivista oppia, kurssimateriaalia ja tarvittavien kiipeilyvarusteiden vuokran ( sisältäen jääkiipeilykengät). 

Järjestämme kursseja myös joustavasti kiinnostuksen mukaan - jos kurssia ei ole aikataulutettu tai kurssiajankohta ei sovi niin ilmoittaudu kiinnostuneeksi, otamme yhteyttä kun seuraava kurssi järjestetään.

Alaikäraja kursseillemme on 14 vuotta ja kurssikielenä on suomi ellei toisin mainita. Suosittelemme hankkimaan kiipeilyharrastuksen kattavan tapaturmavakuutuksen ennen kiipeilykursseille osallistumista.