Jääkiipeilyn liidikurssi

Ajankohta ja paikka:

26.1.2019 klo 9.30-17.30

Pirunkallion jääputous, Helsinki

Hinta: 169 € / henkilö (sis. ALV 24 %) 

lmoittaudu kurssille emailitse outofoffice@adventurepartners.fi ja saat laskun kurssimaksusta. Maksamalla laskun vahvistat kurssipaikkasi. 

Jääkiipeilyn liidikurssi järjestetään Helsingissä, Pirunkallion jääputouksella. Kurssilla opetetaan ja harjoitellaan turvallisia alaköysikiipeilytekniikoita jääruuveja varmistuksina käyttäen. Kurssilainen oppii toimimaan yhden köyden pituuden mittaisilla jääkiipeilyreiteillä. Keskeisimmät sisällöt ovat jäävarmistusten asentaminen ja poistaminen, ankkuripisteen rakentaminen, jään laadun arviointi ja kiipeilyparin yhteistoiminta. 

Tämän jääkiipeilyn liidikurssin lisäksi suosittelemme päivän kurssia jossa opit toimimaan usean köydenmitan jääkiipeilyreiteillä.

Olet valmis jääkiipeilyn liidikurssille jos olet jo aktiivisesti harrastunut jääkiipeilyä yläköydellä, hallitset jääkiipeilyn peruskurssin sisällön sekä liidaamisen pulttireiteillä.

Kurssipäivä sisältää yhteensä 8 tuntia aktiivista oppia. 

Järjestämme kursseja myös joustavasti kiinnostuksen mukaan - jos kurssia ei ole aikataulutettu tai kurssiajankohta ei sovi niin ilmoittaudu kiinnostuneeksi, otamme yhteyttä kun seuraava kurssi järjestetään.

Alaikäraja kursseillemme on 14 vuotta ja kurssikielenä on suomi ellei toisin mainita. Suosittelemme hankkimaan kiipeilyharrastuksen kattavan tapaturmavakuutuksen ennen kiipeilykursseille osallistumista.